Η αποτελεσματικότητα και η λειτουργία των συμπιεσμένων μπισκότων

- 2021-11-18-

Η αποτελεσματικότητα και η λειτουργία τουσυμπιεσμένα μπισκότα
1. Γρήγορη αναπλήρωση της σωματικής δύναμης. Τα συμπιεσμένα μπισκότα χαρακτηρίζονται από υψηλές θερμίδες, υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και υψηλή πρωτεΐνη. Η κατανάλωση ενός κομματιού μπορεί να βοηθήσει στην γρήγορη αναπλήρωση της σωματικής δύναμης και στην κάλυψη των θερμίδων που χρειάζεται το ανθρώπινο σώμα. Οι θερμίδες των εκατό γραμμαρίωνσυμπιεσμένα μπισκόταισοδυναμούν με 400 γραμμάρια λευκού. Οι θερμίδες του ρυζιού.
2. Τα συμπιεσμένα μπισκότα πεινάνε περισσότερο. οσυμπιεσμένα μπισκόταέχουν πιο σφιχτή υφή. Η χρήση διογκωτικών παραγόντων μειώνει την περιεκτικότητα σε υγρασία τουσυμπιεσμένα μπισκότα, και δεν απορροφάται εύκολα νερό. Τα συμπιεσμένα μπισκότα μπορούν να συμπληρώσουν τη φυσική δύναμη στον ίδιο όγκο. Ανεκτικό στην πείνα.
3. Πάρτε στρατιωτικόσυμπιεσμένα μπισκόταως παράδειγμα. Το βάρος μιας συσκευασίας είναι 500 γραμμάρια ανά γάτα και οι θερμίδες είναι 10.000 kcal. Εάν τέτοιες θερμίδες λαμβάνονται με τον τρόπο που τρώνε οι απλοί άνθρωποι τα γεύματα, είναι επιβλαβές για τον ανθρώπινο οργανισμό. Επομένως, όταν επιλέγετε συμπιεσμένα μπισκότα, πρέπει να υπολογίσετε δύο θερμίδες, η μία είναι οι θερμίδες που καταναλώνονται από την ένταση εργασίας σας και η άλλη είναι αυτές που μπορούν να προσφέρουν τα μπισκότα ταυτόχρονα. Σε γενικές γραμμές, ακόμη και οι πιο συνηθισμένοισυμπιεσμένα μπισκόταέχουν θερμίδες 2021 kJ ανά σακούλα, που είναι περισσότερες από 480 θερμίδες, οι οποίες είναι αρκετές για να υποστηρίξουν έναν μέσο άνθρωπο να περπατήσει για επτά ώρες με μέση ταχύτητα (περίπου 70 θερμίδες την ώρα). Έτσι πάνω-κάτω Υπολογίζεται ότι το φαγητό μία φορά κάθε δύο ώρες είναι αρκετό για συνηθισμένες ορειβατικές δραστηριότητες. Και δεν συνιστάται να το λαμβάνετε ταυτόχρονα. Είναι ένας λογικός τρόπος να το παίρνετε ενώ τρώτε ή περιέχεται.
συμπιεσμένα μπισκότα